29 mei 2021

Terugblik op het eerste jaar van VOLOP in Meierijstad.

Een jaar waarin er veel is gebeurd. De uitbraak van corona in Nederland, tegelijkertijd met onze start in Meierijstad. Online video gesprekken, kennismakingen met verschillende partijen en het plaatsen van verschillende fantastische initiatieven in de centra van Veghel, Schijndel en Sint- Oedenrode.

Ondanks alles, een jaar waarin ik zelf veel heb geleerd, veel leuke mensen heb leren kennen en we samen hard aan de slag zijn gegaan om de centra van Meierijstad meer kleur en beleving te geven.

Met trots kunnen we zeggen dat al 7 initiatieven hun plekje hebben gevonden in een leegstaand winkelpand. Van een professionele art studio tot aan een bruisende huiskamer, alle ideeën waren welkom. En nog steeds!

VOLOP Meierijstad gaat ook na dit jaar weer VOLOP aan de slag om unieke en lokale concepten hun plekje te geven in de centra van Meierijstad!

Projectleider Donna heeft een uitgebreide nieuwsbrief geschreven over hoe zij het eerste jaar van VOLOP Meierijstad heeft ervaren. De nieuwsbrief is te bekijken via onderstaande link:

https://mailchi.mp/ce32e…/n-jaar-volop-meierijstad-4926737