Over VOLOP Meierijstad

 

VOLOP Meierijstad is een project van de Gemeente Meierijstad in samenwerking met het centrummanagement in Meierijstad en VOLOP Brabant. VOLOP Meierijstad richt zich met haar activiteiten op de centra van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. VOLOP Brabant heeft hierbij een overkoepelende en begeleidende functie en stelt zich ten doel om een bijdrage te leveren aan de transitie-opgave van centra in middelgrote Brabantse gemeenten. De provincie Noord-Brabant ondersteunt de samenwerking door de inbreng van kennis en het verbinden van diverse relevante partijen.

 

Projectleider Meierijstad

Projectleider van VOLOP Meierijstad is Donna van den Bosch. Zij is VOLOP Meierijstad projectleider Donna van den Boschverheugd met de kans om als projectleider een bijdrage te leveren aan de aantrekkelijkheid van de centra van Meierijstad: “VOLOP Meierijstad is voor mij een mogelijkheid om centra, waar ik vaak ook zelf te vinden ben, weer aantrekkelijk te maken voor jong en oud. VOLOP Meierijstad is een project met voordelen voor alle betrokkenen. Gemeente, pandeigenaren en initiatieven werken samen aan een binnenstad waar de bezoeker graag komt. Iedereen is uitgenodigd om mee te denken en mee te doen. Dus, ben je kunstenaar, maatschappelijk betrokken of een startende ondernemer en heb je een innovatief of uniek idee? Laat het ons weten dan kunnen we samen met jou in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Met een gemotiveerd team gaan we hier samen aan werken.”

Kenmerkend voor de VOLOP-aanpak is het uitgangspunt dat een initiatief voor alle betrokkenen een duidelijke meerwaarde moet bieden. Daarom worden de initiatieven nauwkeurig gescreend voordat zij worden voorgesteld aan de vastgoedeigenaren en makelaars. Tijdens het gehele proces van het plaatsen van een initiatief is VOLOP, voor alle partijen, het aanspreekpunt. VOLOP brengt de partijen bij elkaar en biedt begeleiding waar nodig.

Heb je een vernieuwend, kunstzinnig of maatschappelijk initiatief? En wil je meewerken aan het versterken van de centrum van Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode? Neem dan contact op met Donna van den Bosch: donna@volopmeierijstad.nl