Art Studio 

brengt kunst dichter bij de mens 

De professionele Veghelse kunstenaar Christian van Hedel benaderde VOLOP Meierijstad al voordat we actief waren. Hij stond te poppelen om in zijn eigen centrum aan de slag te gaan. Met veel internationale bekendheid in landen als Amerika, Indonesië en Taiwan werd het nu tijd dat men hem in Veghel ging leren kennen.   

Vanaf 2 december 2020 is in de Hoofdstraat 25 de Art Studio geopend van Christian. Na weken van hard werken, waarin het pand een metamorfose is ondergaan, heeft wethouder Harry van Rooijen de studio officieel geopend.

Christian heeft naast een prachtige galerie ook een open werkruimte gecreëerd waar hij zelf aan het werk is. Zijn missie is om kunst op een laagdrempelige manier dichter bij de mensen te brengen en om met hen het gesprek aan te gaan. Hij vertelt ‘Kunst gaat over of het iets met je doet, of je het mooi vindt. Je hoeft het niet te begrijpen om het mooi te vinden. Het gesprek erover, daar zit de meerwaarde.”

De kleurrijke werken van Christian vertellen altijd een verhaal en zijn geïnspireerd op wat hem bezig houdt. Geweldig dat je nu je bezoek aan Veghel kunt combineren met een leuk gesprek met deze kunstenaar en hem aan het werk kunt zien. Dat maakt het bezoek aan Veghel meer dan de moeite waard.

Christian biedt ook workshops aan en is goed actief op social media. Dus volg hem!

Omroep Meierij maakte een leuke reportage over de opening en er was veel media aandacht voor dit nieuwe concept. OndernemersLift+ overhandigde Christian een Startup Booster voucher, om hem te ondersteunen in zijn ondernemersdroom.  

De familie Pennings uit Veghel is pandeigenaar en had, net als wij, meteen vertrouwen in Christian. Mooi dat we dit samen voor elkaar hebben gekregen.   

 

 

Adresgegevens